Tekma v Podkraju 2013

IMG_7002Že spet se zunaj po zimsko kadi in večina nas je na toplem, ko čakamo, da se burja poleže. V četrtek 21.3. in petek 22.3.2013, se je v Podkrajski plezalni sobi prav tako kadilo belo, vendar takrat še zaradi magnezija, s katerim so si naši plezalci mazali roke, da so oprimki manj drseli. Tudi zeblo ni nikogar, pravzaprav je energije v zraku bilo na pretek!

Tako kot prejšnja leta smo se tudi letos po trudili, da so se otroci iz sosednjih krajev pomerili med seboj na plezalni tekmi. V četrtek so se preizkusili najmlajši, v petek pa še preostala mladina. Martin je za plezalce pripravil ravno dovolj težke smeri, da so otroci lahko pokazali, kako so v zadnjih mesecih napredovali. Mame so pridno pekle in poskrbele, da smo se po tekmi še posladkali in nadomestili izgubljeno energijo (nekateri od navijanja, drugi od plezanja). Na tekmi so poleg naših varovancev sodelovali še otroci iz Vipavske doline in Logatca.

Pohvale našim trenerjem (Mojca, Martin, Jaka), ki redno skrbijo, da sedenje za računalnikom nadomestijo z aktivnim preživljanjem prostega časa. Pohvale prav tako tudi vsem drugim, ki so sprejeli naš izziv in se tako lahko pohvalijo z njihovo aktivno mladino.

Čestitke prav vsem tekmovalcem, ki so sodelovali!

Se vidimo naslednje leto!

 

Zapisala: Tina Rupnik

Komentarjev še ni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


4 × šest =

This site is protected by Comment SPAM Wiper.