OBČNI ZBOR 2015

P3061118-1000Kot običajno, smo se člani našega društva tudi letos zbrali na vsakoletnem občnem zboru, tokrat volilnem, saj po štirih letih poteče mandat vsem članom organov društva. Spet smo se zbrali v zgornjih prostorih gostilne Stara pošta v Hrušici, saj v naši krajevni skupnosti ne premoremo dvorane z okrog sto sedeži. Toliko se nas je namreč letos zbralo na tem slovesnem dogodku. Poleg članov so bili z nami tudi gostje iz ostalih planinskih društev, predvsem sosednjih, seveda pa so vsako leto posebno dobrodošli prijatelji iz PD Križe na Gorenjskem. Kot po navadi, smo v uvodnem delu najprej prisluhnili našim mladim članom Timoteju in Tomažu, Lauri, Mojci in Saši, ter Jani s njenimi citrami. Za nastop pa sta se opogumila tudi najmlajša Rok in Urh. Vse skupaj  je v celoto povezala Maruša. Vsem nastopajočim še enkrat najlepša hvala za njihov trud, še posebej Timoteju in Tomažu, ki sta nas zabavala tudi po končanem uradnem delu zbora.

Sledil je resnejši del občnega zbora, prebrana so bila vsa poročila. Spomnili smo se dogodkov iz preteklega leta in si zadali nove naloge. Ugotovili smo, da smo kljub zelo slabemu vremenu izpeljali skoraj vse zadane akcije. Prisotni smo bili tudi na obeh praznovanjih 110-letnice obstoja PD Cerkno in PD Idrija, še posebej odmevna je bila udeležba na odprtju razstave ”Na skrajnem ogranku”, aprila v Mojstrani.

Čakala nas je še izvolitev novih članov organov društva in tudi to smo izpeljali brez zapletov. Ob koncu so imeli besedo tudi gostje.

Kot stari in istočasno novi predsednik društva si želim, da bi se društvo še naprej razvijalo, vsem članom pa se zahvaljujem za vse, kar so v teh 19-ih letih naredili za društvo. Veliko vas je, ki ste žrtvovali marsikatero uro in dan, pa naj bo tako tudi v prihodnosti.

Na tem mestu se moram še enkrat zahvaliti predvsem vsem članicam, ki prav nikoli ne zatajite in nam ob vsaki priliki pripravite ogromno takšnih in drugačnih dobrot.

In seveda: VAREN KORAK IN OBILO PLANINSKIH UŽITKOV V  LETU 2015

Zapisal: Dušan Plesničar

Komentarjev še ni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


sedem × 1 =

This site is protected by Comment SPAM Wiper.