5. Božična tekma v Vipavi

Včeraj smo se tudi mi odzvali in se udeležili 5. božične tekme, ki je potekala v prijateljskem duhu v Vipavi. Letos nas je nadvse presenetila udeležba otrok iz bližnje okolice. Vseh skupaj se nas je nabralo 68. Na začetku vsi zadržani smo se počasi prebijali po lestvici navzgor in prišli do čudovitih rezultatov, ki so vsi po povrsti vredni pohvale. Naj omenim nekaj najuspešnejših.

V najmlajši kategoriji, letnik 2005 in mlajši, sta nas letos prvič zastopala Lan Puc; 2. mesto in Katarina Lozar, ki je med dekleti pometla z vso konkurenco in dosegla 1.mesto. V kategoriji letnikov 2000 do 2002, so nas navduševali naslednji trije. Med dekleti je Maruša Leskovic dosegla 4.mesto, med fanti je blestel Aljaž Bajc 2.mesto in Jakob Lozar 4.mesto.

V kategoriji 1999 in starejši sta se za prvo mesto pomerili Tjaša Kobal in Greta Fabjan (AO Vipava, redna tekmovalka državnih in ostalih tekmovanj) kjer sta obe preplezali vse probleme in si tako delili 1.mesto. Po začetnih težavah je tudi Anuša Kobal odločno priplezala 3.mesto ter Jana Rudolf 4.mesto.

Čestitamo tudi vsem ostalim udeležencem, ki so se udeležili tekme saj so pokazali neverjeten napredek v enem letu in pol, odkar imamo svojo plezalno steno. V času zime, bomo še naprej pridno trenirali in si greli naše dlani na oprimkih stene.

Zapisal: Jaka Rupnik

 

Komentarjev še ni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


× šest = 24

This site is protected by Comment SPAM Wiper.