Plezalna bitka pod Krnom

   Čeprav je letos tradicionalen Outdoor Show v Kobaridu odpadel, je balvanska tekma vseeno bila, tokrat pod novim imenom Plezalna bitka pod Krnom.

Tekme se je v nedeljo udeležila tudi naša plezalna sekcija. Uspelo nam je sestavit ekipo treh močnih tekmovalk in enega tekmovalca. Ob prihodu v Kobarid so bili le začudeni pogledi proti steni kjer je potekala balvan tekma in glasili so se komentarji »ma sam kam si nas pr’pelu«. Organizatorji so se res potrudili in postavili veliko razgibano steno v namen tekmovanja.

V prvi kategoriji je Tjaša Kobal opravila skoraj z vsemi balvanskimi problemi v prvem poskusu, probleme ji je povzročal le en balvanski problem katerega ni uspela premagati, sledilo je rahlo razočaranje do razglasitve rezultatov. Ob razglasitvi pa navdušenje Tjaša je zasedla 2. mesto v močni konkurenci.

Sledila je tekma starejših tekmovalk in tekmovalcev, kjer so nas zastopali povratnica Anuša Kobal, Ana Bajc in Gašper Leskovic. Vsi so dali vse od sebe in me z reševanjem balvanskih problemov prijetno presenečali. Anuša in Ana sta si delile 4.mesto, Gašper pa je stopil na oder in pobral medaljo za 3.mesto. Udeležba je bila kar velika nabralo se je preko 50 tekmovalcev.

Zapisal: Jaka Rupnik

Komentarjev še ni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


9 + = štirinajst

This site is protected by Comment SPAM Wiper.